Relocation

 

Onze Relocation Services betekenen een duidelijke verbetering voor “het beter functioneren” zowel binnen de regio als binnen het bedrijf.

A-One maakt buitenlandse werknemers wegwijs in Limburg. A-One spreekt vloeiend Duits, Frans, Engels en Italiaans. Een unieke service die A-One relocation of herhuisvesting noemen.

A-One is het “ verlengstuk” van het bedrijf dat A-One in dienst neemt. Een soort persoonlijke helpdesk. De nieuwkomers kunnen voor alle vragen bij A-One terecht. A-One laat ze kennis maken met de provincie, met de plaatselijke gebruiken. Schrijft ze in bij de gemeente, zetten rijbewijzen om, regelen school, tandarts en huisarts. Maar vertelt ook wanneer de GFT buiten moet staan. “

Onze services zijn te verdelen in verschillende aandachtsgebieden;

RELOCATION PREVIEW TOUR ½ DAG

Veelal kennen de buitenlandse werknemers de omgeving van hun werk niet en is het voor hen goed om hiervan een indruk te krijgen. In deze tour zullen wij de omgeving met de expat verkennen en verschillende wijken laten zien. Eventueel de ligging van scholen hierbij opnemen en enkele huizen/ appartementen bezichtigen om zo een indruk te geven van prijs cq kwaliteit verhoudingen.

RELOCATION PERMIT TOUR ½ DAG

Hierbij maken wij afspraken bij het gemeentehuis voor de verblijfsvergunning en regelen wij een inschrijving hiervan. Aangezien de regelgeving hieromtrent nogal eens wijzigt kan het uitzoeken hiervan soms enige tijd vergen. De expat zullen wij dan voorzien van de nodige documenten en ook zullen wij aangeven welke gegevens wij nodig hebben. Samen zal A-One dan op de afspraak aanwezig zijn om onbegrip vanwege het verschil in taal te vermijden.

chantal greve 003