Parkresidentie Parkweg Maastricht

Parkweg 5C, 6212 CX, Maastricht Netherlands

IMG_8779

TE KOOP/ TE HUUR Prachtig appartement op de 2de verdieping van Parkresidentie. Op een volstrekt unieke plaats en met een onvergetelijk uitzicht, over de Maas enerzijds en anderzijds met een altijd weer boeiend uitzicht op het grillige silhouet van de stad, met de vele ( kerk) torens.

Het ontwerp voor het appartementen complex kwam tot stand in samenwerking tussen architectenbureaus Snelder en Swinkels- Salemans, beiden te Maastricht.

Oppervlakte woonruimte ca. 240 m2

Indeling

Het appartement beschikt over een royale woonkamer van circa 110 m² en voorzien van een open haard, twee slaapkamers, twee badkamers, een aparte berging in de kelder en een eigen parkeerplaats in de onder het complex gelegen parkeergarage.
Aan de voet van het appartement, aan de maas bevindt zich een gemeenschappelijke tuin.

Souterrain:
Gezamenlijke fietsenstalling.
Privéparkeerplaats.
Privéberging (3.71 x 1.53 m).

Begane grond:
Centrale entree met postkasten en video-intercom.
Royale entree met receptie en zithoek. Verder zijn er een loungeruimte, biljartkamer en logeer-/ gastenkamers

Tweede verdieping:
Entree appartement.
Hal (3.08 x 4.53 m) voorzien van marmeren vloer, meterkast, berging, garderobe en volledig betegelde toiletruimte voorzien van duo-block en fonteintje.
Royale woonkamer voorzien van open haard met een totale oppervlakte van circa 110 m². De woonkamer is onderverdeeld in een bibliotheek, een eetkamer met bloemenraam en een zithoek met open haard  en schuifpui naar het terras.
Terras (4.03 x 2.50 m), voorzien van een elektrisch warmtelamp en zonnescherm, met fantastisch uitzicht over de Maas richting het provinciehuis.
Gesloten keuken (3.75 x 2.50 m) met witte marmeren vloer en aanrecht combinatie in hoekopstelling voorzien van dubbele spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast.
Berging (2.03 x 2.40/ 2.85 m) annex bijkeuken met opstelling van de cv-ketel en aansluit punt voor de wasapparatuur.
Overloop.
Slaapkamer 1 (4.55 x 4.72 m) met Frans balkon.
Slaapkamer 2 (4.58 x 3.72 m) met deur naar balkon (1.96 x 1.18 m) en bergkast.
Volledig betegelde doucheruimte voorzien van wastafel, duo-block en aparte douche.
Moderne travertin badkamer voorzien van inloopdouche, ruime wastafel in meubel, bidet en duo-block.

Souterrain
Berging (1.82 x 5.95 m).

Algemeen:
– de centrale ligging op loopafstand van uitgebreide winkelvoorzieningen in de binnenstad van Maastricht en Sint Pieter, Glacisweg.
– diverse recreatiemogelijkheden zoals wandelen of fietsen langs de Maas, het stadspark en watersportfaciliteiten bevinden zich in de directe omgeving van het appartement
– bijdrage VvE circa € 400,- per maand o.a. inclusief reservering onderhoud, opstalverzekering, liftonderhoud, waterverbruik, schoonmaak algemene ruimtes en glazen wassen
– genoemde maten zijn circa maten
– er is permanent een huismeester aanwezig. In de woning zijn drukknoppen zodat in noodgevallen de huismeester hulp kan bieden
– voor gasten is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de logeerunits op de begane grond

 

Aanvaarding per direct